শৰীৰৰ পৰা তেজৰ অভাৱ দূৰ কৰিবলৈ আপুনি মাখনা আৰু গুড় খাব পাৰে।
ইয়াক সেৱন কৰি আপুনি কোষ্ঠকাঠিন্যৰ দৰে সমস্যাৰ পৰাও পৰিত্ৰাণ পাব।
মাখনা আৰু গুড়ত অতি ভাল পৰিমাণত কেলৰি পোৱা যায়। আনহাতে, গুৰক কাৰ্বোহাইড্ৰেটৰ এক অতি ভাল উৎস বুলি গণ্য কৰা হয়।
যদি আপুনি বাৰে বাৰে ভাগৰুৱা বা দুৰ্বল অনুভৱ কৰে, আপুনি মাখনা আৰু গুড়ও খাব পাৰে।
দুয়োটা বস্তু একেলগে খাবলৈ আপুনি প্ৰথমে কেৰাহীত গুড় গলাব। যেতিয়া গুড় টান হ'বলৈ আৰম্ভ কৰে, ইয়াত মাখনাখিনি দি দিব।
{{ primary_category.name }}