গ্ৰীষ্মকালত পাৰিলে সদায় খাব আনাৰসৰ ৰস

asomiyapratidin

পুষ্টিৰে সমৃদ্ধ

আনাৰসত থকা মেঙ্গানিজ, তাম, ভিটামিন-বি ৬ আৰু চি-ৰ দৰে পুষ্টিয়ে হাড়ৰ স্বাস্থ্য, ৰোগ প্ৰতিৰোধ ক্ষমতা, ক্ষত নিৰাময় আৰু শক্তি উৎপাদনত এক গুৰুত্বপূৰ্ণ ভূমিকা পালন কৰে।

শৰীৰ ফুলা হ্ৰাস কৰা

আনাৰসৰ ৰসত ব্ৰোমেলাইন থাকে।ব্ৰোমেলাইন এনজাইমৰ এটা গোট। 

ৰোগ প্ৰতিৰোধ ক্ষমতা বৃদ্ধি

গ্ৰীষ্মকালত এই ফলৰ ৰস খোৱাটোৱে আমাৰ শৰীৰৰ ৰোগ প্ৰতিৰোধ প্ৰণালী শক্তিশালী কৰে।

হজমত সহায়ক

আনাৰসৰ ৰসত ব্ৰোমেলাইন থাকে, যি হজম কৰাত সহায় কৰিব পাৰে।

হৃদযন্ত্ৰৰ স্বাস্থ্য বৃদ্ধি

আনাৰসত এণ্টি-অক্সিডেণ্ট আৰু ভিটামিন চি থাকে, যিয়ে আপোনাক কাৰ্ডিওভাস্কুলাৰ ৰোগৰ পৰা সুৰক্ষিত কৰে।